Krádeže, lúpežné prepadnutie

17.01.2006 Celý región

Krádež vlámaním v škole\r\nSvidnícki policajti vyšetrujú krádež vlámaním do Základnej školy v Giraltovciach, okr. Svidník. Zatiaľ neznámy páchateľ v dobe od pi...
Krádež vlámaním v škole
Svidnícki policajti vyšetrujú krádež vlámaním do Základnej školy v Giraltovciach, okr. Svidník. Zatiaľ neznámy páchateľ v dobe od piatku do pondelka rána sa vlámal do dielne školy odstránením zámku na vchodových dverách dielne. V suteréne budovy vylomil ešte dvoje dverí do skladov a odtiaľ odcudzil motorovú kosačku a elektrickú vŕtačku . Odcudzením vecí spôsobil Základnej škole v Giraltovciach škodu vo výške 18 690 , - Sk.

Vlámanie do reštauráciePolicajný orgán skráteného vyšetrovania v Humennom začal včera trestné stíhanie vo veci pre prečin krádeže , ktorého sa dopustil zatiaľ neznámy páchateľ vlámaním do reštaurácie v obci Kamenica nad Cirochou. Odtiaľ odcudzil rôzne druhy cigariet, cukrovinky, rôzne druhy alkoholických nápojov a iné veci - ako aj peňažnú hotovosť. Okrem toho vylomil aj hrací automat, z ktorého taktiež ukradol peniaze. Majiteľovi reštaurácie tak spôsobil škodu 23.000, - Sk a s.r.o. vlastniacej automat 16 956, - Sk. Lúpežné prepadnutiePrešovskí policajti od včera vyšetrujú lúpežné prepadnutie 68-ročného muža z Jarovníc, okr. Sabinov. Poškodeného včera okolo 13.20 h v Sabinove pred budovou stanice SAD lúpežne prepadli dvaja neznámi páchatelia. Jeden ho zozadu chytil rukou pod krk a stiahol na zem. Keď už ležal na zemi tak ho jednou rukou pridržal a druhou mu z vrecka nohavíc ukradol peňaženku, v ktorej mal peniaze aj osobné doklady . Mužovi bola spôsobená škoda vo výške 3.300, - Sk. K zraneniu poškodeného nedošlo.
 

Vyberte región

mark